Beauty


Pure Facts


Hvilken hudtype har du? Vi tilbyder at teste og typebestemme din hud med La Biosthetique hudtest. Den giver et præcist billede af din huds tilstand. Hudanalysen hjælper med at sammensætte det plejeprogram, der er det optimale for dig. Spørg os, hvis du vil vide mere.


Pure Facial ( Thalasso for eyes )


Du læner dig tilbage. En behagelig ansigtsbehandling som vil give dig energi og vitalitet, tager sin begyndelse. Dit ansigt afrenses blidt med en beroligende eller stimulerende renselotion, der efterfølges af en fugtgivende tonic .

Blidt og nænsomt masseres musklerne omkring dine øjne.Det beroligende og opstrammende øjenkompres, og den nærende ansigtsmaske, vil give dig velvære. Dine arme og hænder forkæles med fugtgivende pleje.

Det afsluttende plejeprodukt, fuldender behandlingen.

Varighed 30 min.


Pure Peeling


Denne behandling med La Biosthetique Masque Peeling, kombineret med en desinficerende tonic, opløser og fjerner urenheder på din huds overflade.

Behandlingen efterlader din hud blød, smidig og forfiner porerne i huden. Den sætter gang i blodcirkulationen og øger din huds optagelse af ilt. Huden fremstår efter behandlingen sund, smuk og klar. En god dybderens får dine øvrige hudpleje produkter til at virke bedre.

Varighed 60 min.


Pure Deluxe


Bygger videre på PURE PEELING. Der udvides med en afslappende og stimulerende ansigt massage. Ansigtsmassage afstresser ,udrenser og øger blodcirkulationen.

Varighed 90 min.