La Biosthetique

Mærket


La Biosthétique Paris står for yderst virksomme kosmetikprodukter. Vi lægger vægt på naturlige råstoffer og garanterer maksimal forenelighed. Forskning og udvikling finder sted hos os, hvormed vi sikrer, at vores produkter altid er med helt fremme med hensyn til kosmetik og dermatologi. I samspil med de specielle serviceydelser, som du kan opleve i salonen, formidler vores produkter en særlig følelse af velvære og afslapning.


Produkterne


La Biosthétique Paris tilbyder en omfattende serie af produkter til hår og hud. Fra hår- og hovedbundspleje over styling, farve samt ansigts- og kropsplejeprodukter til makeup. Indholdsstoffer i bedste kvalitet er afstemt helt fint efter hinanden i  produkterne. Produkterne virker meget specifikt, hvilket gør, at vi kan tilbyde løsninger til individuelle problemer og behov. Ved hjælp af specielle tester bestemmer vi hovedbundens, hårets og hudens beskaffenhed og vælger derpå det individuelt passende produkt. Alle produkter udvikles i topmoderne laboratorier, uden dyreforsøg og i henhold til den nyeste videnskabelige viden. De er alle dermatologisk testet og dermed særdeles forenelige.


Virksomheden


La Biosthétique har været familieejet siden grundlæggelsen. Som ejerledet virksomhed står den for værdier som langsigtet tænkning, bæredygtighed og ansvar over for kunderne og medarbejderne. Nøjagtig som for Marcel Contier, der grundlagde mærket, er det centrale for de nuværende indehavere Siegfried Weiser og hans to sønner Jean-Marc og Felix også mennesket og en skånsom omgang med ressourcer. La Biosthétique er engageret i en lang række sociale projekter. I produktionen er La Biosthétique meget strikse med miljøvenligheden og bruger udelukkende naturstrøm. Desuden afvikler de alle forsendelser CO2-neutralt med DHL Go Green.